Hírek - Dr. Puskás Imre

STOP Soros: aki nem támogatja, az a Soros-terv szolgálatában áll

STOP Soros: aki nem támogatja, az a Soros-terv szolgálatában áll
Aki nem támogatja a „Stop Sorost” egyértelmű, hogy a Soros-terv szolgálatában áll – szögezte le Puskás Imre.
A „Stop Soros” törvényjavaslatot az elmúlt napokban nemcsak a Soros-szervezetek, hanem az ellenzéki pártok is folyamatosan támadták – közölte a Fidesz szóvivője, aki elmondta azt is: az ellenzék a Soros-terv szolgálatában áll, ezért támadják a „Stop Sorost”. Szavai szerint nem volt egyetlen ellenzéki párt sem, amely szerint szükség lenne erre a törvényjavaslatra és támogatnák elfogadását – fűzte hozzá.

A helyzet nyilvánvaló, az LMP, a Gyurcsány-párt, a szocialisták, a Jobbik ugyanazt a nótát fújja, tagadják még azt is, hogy létezik a Soros-terv, vitatják a „Stop Soros” értelmét és elfogadásának jelentőségét – húzta alá a kormánypárti politikus. Mindenről beszélnek, csak arról nem, készek-e megakadályozni a Soros-terv végrehajtását – jegyezte meg.

„Aki azt mondja, nincs szükség arra, hogy a bevándorlást szervező, támogató szervezetek regisztráljanak, az azt mondja, nincs szükség arra, hogy a magyar emberek és a hatóságok világos képet kapjanak ezeknek a szervezeteknek a működéséről” – mutatott rá, hozzátéve: akik támadják a Stop Sorost, azok nem fogadják el azt sem, hogy a bevándorlást támogató szervezetek külföldről kapott támogatásaik egynegyedével járuljanak hozzá a magyar határvédelem költségeihez.

Aki nem támogatja a „Stop Sorost” egyértelmű, hogy a Soros-terv szolgálatában áll – szögezte le Puskás Imre, hozzátéve: az ellenzék Magyarországon a Soros-terv szolgálatában áll. Egyúttal emlékeztetett, hogy az ellenzéki pártok nem támogatták a betelepítések megakadályozásáról szóló alkotmánymódosítást, nem támogatták a kerítés megépítését, támadták a jogi határzárat, bojkottálták azt a népszavazást, amely a kötelező betelepítési kvótákról szólt és a Soros-hálózattal együtt mindvégig támadták a nemzeti konzultációt is.

„Most ugyanezzel a szándékkal támadják a Stop Soros törvényjavaslatot is” – húzta alá. A kormánypárti politikus felidézte, hogy az ellenzék tagadta a migrációs krízist, tagadta a kötelező kvótát, és ma is azt mondják, hogy nincs Soros-terv. Pedig a terv nagyon is létezik, Soros György dollár milliárdokkal támogatja annak végrehajtását, a Soros-szervezetek működését és azokat a migránspárti brüsszeli politikusokat, akik a Soros-terv végrehajtása érdekében működnek – emelte ki.

Puskás Imre ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy az Európai Bizottság olyan döntéseket hozott, amelyek a Soros-terv pontjait tartalmazzák. Példaként említette az illegális migránsok legalizálást, kvóta alapú elosztásukat, a családegyesítés felgyorsítását, a Soros-szervezetek bevonását a migránsok elosztásába, illetve az elosztási mechanizmusban részt venni nem kívánó tagállamok megbüntetését.
fidesz.hu


Page generated in 713,5 miliseconds.