Hírek - Dr. Puskás Imre

Soros frontális támadást intézett Magyarország ellen

Soros frontális támadást intézett Magyarország ellen
Puskás Imre, a Fidesz szóvivője közölte: Soros György rombol, kárt okoz, és magyar családok százezreit sodorta nehéz helyzetbe. Kiemelte, hogy most már nem csak a Soros György által finanszírozott civilszervezetek és ar európai parlamenti képviselők támadják Magyarországot, hanem személyesen a milliárdos is olyan nyilatkozatokat tett, melyben támadja hazánkat.
Puskás Imre kifejtette, hogy Soros a nyilatkozatában igyekszik a magyar nép "nagy barátjának" feltüntetni magát, miközben csak kárt okoz.  Soros György egész életében mások tönkretételével szerezte vagyonát, 2008-ban az OTP ellen indított támadást, aimivel veszélybe sodort többszázezer devizahiteles magyar családot. A pénzügyi felügyelet eljárást indított Sorossal szemben, és közel 500 millió forintra büntette meg szándékos károkozásért, és azért, mert a törvények kijátszásával tett szert óriási haszonra egy nap alatt, valamint azért, mert megtagadta az együttműködést a hatóságokkal – elevenítette fel a történteket a szóvivő.


Soros frontális támadást intézett Magyarország ellen
Puskás Imre azt kérte, aki még nem tette, töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Kiemelte, a Soros-terv végrehajtása és Soros György nyílt társadalmának érvényesülése arról szól, hogy Európát el akarják árasztani migránsokkal, megváltoztatva a kontinens nemzeti összetételét, kultúráját, vallását, hogy meggyengítsék a nemzetállamokat. Felhívta a figyelmet a biztonság, az életminőség csökkenésére, a bűnözés és a terrorveszély növekedésére, amit meg kell akadályozni. Puskás Imre azt kérte, aki még nem tette, töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet, hogy ebben a küzdelemben minél nagyobb támogatást érezhessen a háta mögött a kormány és a Fidesz.


fidesz.hu


Page generated in 739,2 miliseconds.