Hírek - Dr. Puskás Imre

Puskás Imre Fidesz szóvivő

Puskás Imre Fidesz szóvivő
Puskás Imre korábban országgyűlési képviselő, majd a Miniszterelnökségen helyettes államtitkára volt, eddig pedig kulturális örökségvédelemért felelős helyettes államtitkár. Augusztusban Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette be, hogy a Fidesz szóvivője lett.
A Fidesz szóvivője legelső sajtótájékoztatóján a Központi Statisztikai Hivatal foglalkoztatással kapcsolatos adataira reagált. Elmondta, hogy töretlenül folytatódik a foglalkoztatás növekedése, a KSH adatai szerint már 4 millió 434 ezer ember van, aki a munkaerőpiacon dolgozik. Felidézte, hogy míg 2010 előtt számos megszorítást hajtottak végre, elvették a közszférában dolgozók 13. havi illetményét és a nyugdíjasok 13. havi nyugdíját, addig idén  a gazdaság növekedése 4,1 százalékos volt.


A KSH adatai szerint már 4 millió 434 ezer ember van, aki a munkaerőpiacon dolgozikAz elmúlt hét évben nagyon kedvező változások történtent a foglalkoztatás terén is - szögezte le Puskás Imre, hozzátéve, hogy 12 százalékról 4,2 százalékra csökkent a munkanélküliség. Hangsúlyozta, a statisztikai számok is alátámasztják, hogy a magyar gazdaság teljesítménye folyamatosan növekszik, 2010 után minden évben sikerült teljesíteni a 3 százalékos költségvetési hiánycélt, és a magyar emberek jobban élnek, több pénzből gazdálkodhatnak.


/T.D.


 


Page generated in 844,4 miliseconds.