Hírek - Dr. Puskás Imre

Nem elég a jogi és fizikai határzár

Nem elég a jogi és fizikai határzár
Puskás Imre a Fidesz szóvivője kijelentette, hogy a Stop Soros törvénycsomag elfogadása egy újabb védvonal, a jogi és a fizikai határzár mellett a Stop Soros újabb védelmet jelent ahhoz, hogy Magyarországot ne lehessen bevándorlóországgá tenni.
A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, a belga miniszterelnök kvótaultimátuma, az ENSZ migrációs csomagja, Soros György újabb brüsszeli tárgyalásai, illetve Brüsszel Magyarország elleni támadásai azt jelzik, hogy nagyon komoly a veszélye annak, hogy a Soros-tervet mindenáron keresztül akarják verik a brüsszeli döntéshozatalon. Európába migránsokat akarnak betelepíteni, legalizálni akarják a bevándorlást, szét akarják osztani kötelező kvóta alapján a migránsokat, és ebben még nagyobb hatásköröket és feladatokat szánnak a Soros-szervezeteknek.

A Stop Soros célja éppen az, hogy a bevándorlást támogató és szervező szervezeteket megállítsuk, őket regisztrálásra, határvédelmi illeték fizetésére, és a teljes átláthatóságra kényszerítsük, továbbá távol tartsuk Magyarországtól azokat személyeket, illetve szervezeteket, akik a bevándorlást finanszíroznák – jelentette ki Puskás Imre.


(fidesz.hu)


Page generated in 701,8 miliseconds.