Hírek - Dr. Puskás Imre

Migránsokkal akarják betelepíteni Európát

Migránsokkal akarják betelepíteni Európát
A brüsszeli bizottság alelnöke leleplezte a valódi célt: migránsokkal akarják betelepíteni Európát – hangsúlyozta Puskás Imre vasárnapi sajtótájékoztatóján.
A Fidesz szóvivője elmondta, Federica Mogherini nyíltani kimondta, a bevándorlás életbevágóan fontos az Európai Unió számára. Hozzátette: ők nem megállítani, hanem segíteni akarják a bevándorlást.

Puskás Imre kiemelte, a Soros-hálózat és a velük szövetséges brüsszeli politikusok pénzügyi és politikai célokból tudatosan népességcserét akarnak végrehajtani Európában, ahogy ez a Soros-tervben áll.

A brüsszeli bizottság saját akaratának érvényesítéséért vasárnapra még egy minicsúcsot is összehívott, a jövő heti EU-csúcson pedig a bevándorláspárti erők mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy saját akaratukat rákényszerítsék másokra és bebizonyítsák, hogy a bevándorlás életbe vágóan fontos az Európai Unió számára – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Mi azonban azt valljuk, hogy a bevándorlás tönkreteszi Európát. Nekünk Magyarország az első, ezért semmilyen a bevándorlást támogató és a kötelező betelepítésről szóló brüsszeli javaslatot nem vagyunk hajlandóak aláírni" – hangsúlyozta Puskás Imre.


fidesz.hu


Page generated in 1060,1 miliseconds.