Hírek - Dr. Puskás Imre

Magyarországot meg kell védeni

Magyarországot meg kell védeni
Puskás Imre a belga miniszterelnök nyilatkozata kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy Brüsszel mindenáron, minden eszközzel keresztül akarja verni a kötelező kvótát a tagállamokon.
Charles Michel belga kormányfő hétvégén beszélt arról, hogy "ultimátumot adtak a szolidaritást elutasító" visegrádi országoknak, s amennyiben június végéig nem sikerül konszenzusra jutni az uniós tagállami kormányokat tömörítő tanácsban, akkor nélkülük, minősített többségi szavazással fogják elfogadni a tervezett reformokat.

A belga miniszterelnök nyilatkozata jelzi a veszélyt, azt, hogy Brüsszel mindenáron, minden eszközzel keresztül akarja verni a kötelező kvótát a tagállamokon – nyilatkozta portálunknak Puskás Imre. Az sem érdekli őket, hogy vannak olyan országok, melyek ellenzik a kötelező kvótát, mint például a V4-ek – tette hozzá.

A Fidesz szóvivője leszögezte, a kötelező kvóták áterőltetése óriási veszélyt jelent. Ennek kapcsán elmondta, Brüsszelben legalizálni akarják a gazdasági migrációt, ez pedig azt jelenti, hogy a következő években több tízmillió migráns érkezhet az Európai Unióba, és a kötelező kvóta segítségével akarják szétosztani őket a tagállamok között.

Hozzátette: ez a Soros-terv egy pontjának a megvalósítását jelenti. Emlékeztetett, Soros György már 2015-ben azt üzente Brüsszelnek, hogy hozzon létre egy olyan kötelező mechanizmust, mellyel az unióba érkező migránsokat - felső korlát nélkül – szétosztanák a tagállamok között. Ha ezt a veszélyes döntést az Európai Unió a V4-ek és más olyan – kötelező kvótát ellenző - tagországok ellenére bevezetik, akkor egyértelmű, hogy Magyarország is bevándorlóországgá válna – hívta fel a figyelmet Puskás Imre.

A veszély nagy, Magyarországot meg kell védeni, sajnos ebben nem számíthatunk az ellenzékre – jelentette ki a Fidesz szóvivője.

fidesz.hu


Page generated in 814,5 miliseconds.