Hírek - Dr. Puskás Imre

Brüsszel a Soros-szervezetek erős befolyása alatt áll

Brüsszel a Soros-szervezetek erős befolyása alatt áll
Puskás Imre vasárnapi sajtótájékoztatóján közölte, hogy egy európai uniós javaslatcsomag szerint a migránspárti Soros-szervezeteket is bevonná a betelepítésekbe Brüsszel.
Az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) egy javaslatcsomagot fogadott el - közölte Puskás Imre, hozzátéve, hogy ennek legveszélyesebb eleme, hogy Brüsszel a migránspárti Soros-szervezeteket is bevonná a betelepítésekbe. A Fidesz szóvivője kifejtette, hogy ezek a szervezetek átléphetnének a tagállamok felett, megsérthetnék a nemzetállami szuverenitást. Példaként említette, hogy akár részt vehetnének a migránsok kérelmeinek elbírálásában illetve az ő betelepítésükben. Akár az is megtörténhet, hogy egy migránspárti szervezet bejelentkezik a brüsszeli hatósághoz és vállalja, hogy akár Magyarországra behoz 10-20-50-100 vagy 1000 migránst. Ezentúl vállalja, hogy az ő betelepítésüket, életét szponzorálja – fogalmazott Puskás Imre.


Brüsszel a Soros-szervezetek erős befolyása alatt áll
Puskás Imre felhívta a figyelmet arra, hgoy a nemzeti konzultáció segít a Soros-terv megakadályozásábanA Fidesz szóvivője szólt arról is, hogy Soros György a magánvagyonából 18 milliárd dollárt utalt át az általa alapított Nyílt Társadalom Alapítvány számlájára. Ez az összeg azt a célt szolgálja, hogy azok a migránspárti Soros-szervezetek, melyek annak érdekében működnek, hogy Európába minél több migráns érkezzen, ezeknek a migránsoknak a letelepítése, most már ezeknek a szervezeteknek akár a közreműködésével is megtörténhet – mondta a Fidesz szóvivője. A brüsszeli elképzelés részleteit még nem ismerjük, de a következő hónapokban fog megtörténni a kidolgozása – hangsúlyozta Puskás Imre. A kormány tekintettel arra, hogy súlyos sérelmet jelent Magyarország szuverenitása szempontjából elutasítja ezt a tervet, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez ne valósuljon meg a jövőben sem – szögezte le a Fidesz szóvivője. Ennek a tervnek a megakadályozásában jelentős szerepe van a nemzeti konzultációnak, ezért is kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a konzultációban, és töltse ki a kérdőívet – hangsúlyozta Puskás Imre. fidesz.hu
Page generated in 962,6 miliseconds.