Hírek - Dr. Puskás Imre

Az ellenzék nem védi meg Magyarországot

Az ellenzék nem védi meg Magyarországot
Puskás Imre sajtótájékoztatón közölte: az ellenzékre nem lehet számítani Magyarország megvédése érdekében, sem a magyar Országgyűlésben, sem az Európai Parlamentben nem állt ki Magyarország biztonsága mellett.
aA fidesz szóvivője hozzátette: Gyurcsányék, a szocialisták és az LMP európai parlamenti képviselői mindig a brüsszeli bevándorláspolitikát támogatták, így ha rajtuk múlna, már megkezdődhetne a migránsok betelepítése Magyarországra és ezzel hazánkba is beköltözne a terrorveszély.

Puskás Imre elmondta azt is, hogy a Jobbik megbízhatatlan, Magyarország legfontosabb kérdésében, a biztonság fenntartásában is kettős játékot játszik, mindig a saját pártpolitikai érdekei szerint nyilatkoznak, illetve cselekszenek. Az ellenzéki pártok viselkedése egyértelműen veszélyt jelent Magyarországra és a magyar emberekre – szögezte le. A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, a nagy csaták még csak most kezdődnek, ugyanis Brüsszelben 2018-ban igyekeznek majd keresztülverni azokat a döntéseket, amelyek utat engedhetnek a kötelező betelepítési kvótának és a Soros-terv egyéb pontjainak. Ez veszélyezteti Európa biztonságát, mert látható, ahol tömegesen jelentek meg a migránsok, ott veszélybe került a hétköznapok biztonsága – fűzte hozzá.

Kiemelte, ismerhetjük a híreket, melyek arról szólnak, hogy békés németországi kisvárosokban a szülők már nem engedik egyedül gyermekeiket az iskolákba, vagy, hogy Svédországban olyan gyakran fordul elő csoportos nemi erőszak, hogy a helyi lakosok önkéntesen járőröznek azokban a városokban, ahol óriási számban vannak jelen migránsok. Hozzátette, szilveszter közeledtével az a legfontosabb hír Európában, hogy milyen intézkedéseket kell tenni a rendezvények biztonsága, a migránsok által elkövetett bűncselekmények, nemi erőszak megelőzése érdekében.

Emlékeztetett, Magyarországon a baloldal nem támogatta sem a határzárat, sem azokat a jogszabály-módosításokat, amelyek szigorították a betelepülést, és az ellenzék azt sem támogatta, hogy alkotmány-módosítás legyen a kényszerbetelepítés ellen.

A Fidesz szóvivője felidézte, az ellenzék két éve még tagadta a bevándorlás létezését, egy éve a kötelező kvótát, mostanában pedig a Soros-terv létezését és végrehajtását tagadják. Kétségbe vonták a Soros-terv elleni nemzeti konzultáció eredményét, miközben a magyar emberek elsöprő többsége ellenezte a kötelező betelepítési kvótát és a bevándorláspárti politikát – tette hozzá.

Puskás Imre kitért arra is, hogy a Gyurcsány-párt, az MSZP, az LMP-s, az Együtt, vagy a Párbeszéd egyetlen képviselője sem nem szavazta meg a magyar parlamentben azt a határozatot, amely ellenezte az Európai Parlament azon novemberi döntését, mely megkönnyíti a kötelező betelepítési kvóta és a Soros-terv egyéb pontjainak végrehajtását. Ezzel is egyértelmű üzenetet küldtek, hogy nem lehet rájuk számítani Magyarország biztonságának megőrzésében – húzta alá.

Most még nagyobb a jövő évi választás tétje, vagyis az, hogy milyen kormány alakul 2018 tavaszán. Az a tét, hogy az az ellenzék kerül-e hatalomra, amely egyértelműen végrehajtaná a Brüsszelből diktált bevándorláspárti politikát, amelyet a Soros-hálózat tagjai próbálnak ránk kényszeríteni, és Magyarország is egy bevándorlóországgá változna – fogalmazott a kormánypárti politikus. A Fidesz-KDNP-nek ezzel szemben 2018-ban is a magyarok biztonsága a legfontosabb. A kormány nem hajlandó semmilyen nyomásra változtatni szigorú bevándorláspolitikáján, továbbra sem kívánja lebontani a kerítést, mert olyan Magyarországot akar, amelyik nem válik bevándorlóországgá – jelentette ki Puskás Imre.


fidesz.hu
Page generated in 710,2 miliseconds.