Hírek - Dr. Puskás Imre

A migrációval terroristák jutnak Európába

A migrációval terroristák jutnak Európába
Salah Abdeslam egy a sok ezer terrorista közül, aki a migrációval jutott be Európába - mondta Puskás Imre arra reagálva, hogy az illetékes brüsszeli bíróság terrorista gyilkossági kísérlet vádjában bűnösnek találta és húsz év börtönre ítélte Salah Abdeslamot és társát.
A hatóságok szerint Abdeslam volt a főszervezője a 2015. november 13-i párizsi terrortámadásoknak, Belgiumban azonban most egy másik ügyben, gyilkossági kísérlet és tiltott fegyvertartás miatt kellett bíróság elé állnia.

Az ítélet szükségszerű, de messze nem elég az Európát sújtó terrorizmus ellen - hangsúlyozta Puskás Imre.

Hozzátette, Salah Abdeslam Budapesten a Keleti pályaudvarnál is járt, mielőtt elkövette a párizsi merényleteket, amelyben 130 ember halt meg.

Puskás Imre elmondta, a migráció véglegesen megváltoztatta Európa biztonsági helyzetét. Állandósult a terrorveszély, terrortámadások történtek, ahova migránsokat telepítettek ott megszűnt a mindennapok biztonsága is – húzta alá.

A Fidesz szóvivője kitért arra is, hogy azokban az országokban, amelyekben nagy számban élnek migránsok: Svédországban, Németországban és Olaszországban, ott radikálisan romlott a biztonsági helyzet.

A magyarok döntöttek, nem akarják, hogy Magyarországot benvádorlóországgá változtassák, és nem akarnak lemondani a biztonságról. Ezért mi mindent megteszünk a jövőben is, hogy megvédjük az országot a bevándorlástól és a migránsok betelepítésétől – hangsúlyozta Puskás Imre. 

fidesz.huPage generated in 682,7 miliseconds.